Mottura biztonsági ajtó zárcsere, Budapest XIV. kerület

Mivel zuglói zárszervíz vállalkozás vagyunk, így gyorsan, szakszerűen, könnyedén és jó áron tudjuk szolgáltatásunkat kínálni azoknak az ügyfeleknek, akik Budapest XIV. kerületében laknak és bármilyen típusú, olasz Mottura zárszerkezettel van védve a bejárati ajtójuk. Akármelyik típusú alsó- vagy felső, tollas kulcsos vagy cilinderes Mottura zárról van szó, gyors alternatívával tudunk előállni akár zárcsere, akár nyitás, szorulás, akadás vagy karbantartás tekintetében. A legtöbb esetben a nagy- vagy kistestű, tollas kulcsos Mottura zárakat szoktuk cserélni, javítani, szervizelni, ezek főként vasrácsok vagy pedig biztonsági ajtók fő- vagy másodzárjaként vannak telepítve. Mindennapos megrendelés nálunk, amikor a bejárati ajtó főzárjával van probléma, vagy kérés merül fel egy duplatollas-kulcsos, hárompontos zár kicserélésére, megjavítására, helyszíni szakértésére.

Szakszerű zárnyitás Zuglóban kiszállási díj nélkül, gyors munkavégzés

Egyre többen próbálnak megélni az úgynevezett zuglói zárszervíz szolgáltatásból úgy, hogy semmilyen végzettségük, szerszámuk vagy hozzáértésük, szakértésük, tapasztalatuk nincs. Csupán a jó pénzkereseti lehetőség reményében próbálkozik boldog-boldogtalan már ezzel. Az ügyfelek csak akkor szembesülnek azzal, hogy baj van, amikor egy sima Mottura zárnyitás során az ajtó olyan szinten megsérül a hozzá nem értés miatt, a szakembernek nevezett valaki pedig több százezer forintos kárt okozott a bejárati ajtón.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy ne az első találatokat nézze (pláne ne azokat, ahol a „szponzorált” jelölés szerepel!), amit a Google feldob pl. egy zuglói ajtó zárcsere vagy XIV. kerületi zárnyitás kapcsán, hanem kérdezzem meg több céget, akár minket is, hogy milyen alternatívákat tudunk biztosítani, nyújtani, ha nem nyílik a zár, ha akad, szorul, vagy ha kulcsvesztés vagy új lakásba költözés miatti zárcseréről van szó. Sajnos egyre több a kókler ebben a szakmában, mi is szembesülünk azzal, hogy mások után takarítjuk a szemetet, szó szerint.

Általában ezeknek a Mottura olasz cilinderes vagy tollas kulcsos záraknak a cseréje Budapest XIV. kerületében 48.000 – 110.000 forint között mozog. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem csekély összeg, de azt látjuk, hogy azok a szerelők, akik kimennek kinyitni egy ajtót, csak az ajtó nyitásáért – pontosabban a rongálásért, amikor kárt okoznak –  60-70 ezer forintot is elkérnek, ami nálunk maximum 30.000 forint lett volna és az ajtónak garantáltan nem lett volna sérülése!

Az újabb típusú, úgynevezett modern társasházak esetében már olyan bejárati ajtókat alkalmaznak az ajtógyártók, amelyek könnyedén beszerelhetők. Ezek Olaszországban készülnek, de Magyarországon lettek beszerelve. Valamiért az olaszok úgy szerelvényezték fel ezeket az ajtókat, hogy belülről kilinccsel lehessen nyitni/zárni, viszont kívülről egy fix, el nem forgatható gombot tettek fel. Természetesen, aminek meg kell történnie, az meg is történik, pl. bennehagyjuk a zárban a kulcsot, behúzzuk az ajtót, és mivel a gomb nem fordul, már kint is ragadtunk a lakásból. Ennél a típusú ún. becsapódott ajtónyitásnál, egy órán belül a helyszínre érkezünk és garantáltan sérülésmentes nyitást tudunk alkalmazni! Ennek a költsége már 25.000 forinttól elérhető Budapest XIV. kerületében.

Mottura olasz tollas kulcsos és cilinderes zárak cseréje Zuglóban

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek Mottura márkanevű tollas- vagy cilinderes zárszerkezet működteti a bejárati ajtót és valamilyen problémájuk akad vele a nyitás vagy zárás során, bátran fordulhatnak hozzánk, mi készségesen segítünk, rövid határidővel! Amit biztosan vállalunk, az a sürgősségi, akár éjjel-nappali ajtózárnyitás, például ha meghibásodik a zár, ha ellopták, elhagyták a lakáskulcsot. Ezen felül természetesen az ajtózár kinyitása után azonnali zárszerkezet- vagy zárbetét cserét tudunk végezni a helyszínen. Mindenre fel vagyunk készülve szakmailag, illetve a zárak tekintetében egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy ezek speciális zárak, nem mindenki ért hozzájuk! Mi szakosodott szervíz vagyunk, 20 éve a piacon, ezzel foglalkozunk, mindenünk van hozzá és próbálunk a legjobb áron szolgáltatást nyújtani. A XIV. kerületi Mottura zárszerviz vállalkozásunk a hívástól számított akár egy órán belül a helyszínre érkezik, bármilyen problémával is fordulnak ügyfélszolgálatunkhoz. Természetesen felmerül az a kérdés, hogy mennyibe kerül egy Mottura zárcsere Zuglóban a XIV. kerületi lakosok számára. Próbáljuk nagyjából behatárolni azt az összeget, amelyet az ügyfél kifizet a zárcsere kapcsán, de csak úgy vállaljuk a pontos árat megmondani, ha tudjuk, melyik típusú Mottura zár van beszerelve.