Mottura zárszerelés

Mit is jelent pontosan a Mottura zárszerelés? A mai világban, amikor legtöbbször már semmit sem javítunk, hanem újra cserélünk, vagy mást veszünk az elromlott árucikk helyére, a zárszerelés csupán annyit jelent, hogy megszerelünk valamit, azaz újra működő, használható állapotba hozzuk. A zárszerelés többnyire zárcserét jelent.

A szó szerint történő Mottura zárszerelésre általában igazítás esetében van szükség. Például, ha a Mottura zárszerkezet nyitott állapotban működik, azaz amikor az ajtót kinyitjuk, akkor a zár mind a négy fordulatot működteti, viszont ha az ajtó be van csukva, akkor nem zár a zárszerkezet. Ilyenkor jönnek a különféle trükkök, praktikák a Mottura zárszerelés díjának megspórolása végett.

Például bezáráskor – nyitáskor húzzuk, toljuk, felfelé emeljük, lefelé nyomjuk az ajtót vagy a kilincset, stb. Sajnos az előbb említett megoldások nem célravezetők, mert egy idő után a kilincs letörik, rosszabbik esetben pedig a szorulás következtében beletörik a kulcs a zárba.

A Mottura zárak szerelése minden esetben szakember tudását igényli. Ne álljon neki házilag még akkor sem, ha úgy gondolja, hogy erre képes! Saját szakembereink is belefutnak olyan helyszíni problémákba, amit szerszámozottság és tapasztalat hiányában nem tudnának megoldani. Hívjon minket, ha Mottura zárszerelésről van szó, mi kiszállási díj nélkül dolgozunk!

Mint az élet más területein is, ebben a korai szakaszban még megelőzhető (lenne) a baj, azaz hogy teljesen elromoljon a zárszerkezet, ami egyenes út a zárcseréhez. Ha azonban kicsit gondolkodunk, s megpróbáljuk megelőzni a problémát, történetesen zárszerelőt hívunk, akkor el lehet kerülni a zárcserét.

A legfontosabb azonban nem is mindig maga a munka, hanem a szaktudás. A Mottura zárszerviz, zárszerelés szolgáltatás során ezt a szaktudást kell megfizetni, mert ha nem tudják pontosan, hogy mit és hogyan kell csinálni, akkor abból mindig több kár származik, mint haszon.

Mikor lehet igénybe venni a Mottura zárszerelés szolgáltatást?

 • új lakásba költözés esetén, pl. új zár beszerelése, vagy zárközép, nucleo szerelés
 • amikor egyáltalán nem, vagy nehezen nyílik/záródik az ajtó
 • amikor nehezen vagy egyáltalán nem működik már a Mottura zárszerkezet
 • kizáródás esetén, zárszerelő kollégánk sérülésmentesen nyitja az ajtót és a zárat
 • ha új zárat szeretne szereltetni az ajtóba
 • ha új Mottura másodzárat szeretne felszereltetni
 • betörés utáni helyreállítás esetén zárat szerelünk
 • kulcselvesztés miatt
 • amikor az ajtó vagy alkatrészei megrongálódtak és új zárat kell beszerelni
 • Mottura zár korszerűsítés esetén
 • biztosítói követelmény miatt
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest

Mottura zárszerelés garanciával

Cégünk mind az általunk elvégzett zárszerelési munkákra, mind az általunk biztosított Mottura trezorzárakra, rászegző másodzárakra, kistestű biztonsági zárakra egy év teljes körű garanciát vállal.

Ha esetleg bármi probléma merülne fel az általunk beszerelt Mottura zárral kapcsolatban, cégünk ingyen és minden ellenszolgáltatás nélkül, a helyszínen orvosolja a felmerült problémát, akár egy új Mottura zár beszerelése árán is.

Nem szokott probléma felmerülni, így bátran vállaljuk a garanciát, 12 hónap erejéig. Egyes zárszerviz cégekkel ellentétben, mi nem hárítjuk az ügyfélre, hogy „nem rendeltetésszerűen használta” a zárat. Csupán megkérdezzük a probléma mibenlétét, azt, hogy mikor szereltük be a zárat, és már indulunk is. Minden esetben számlát állítunk ki a munkánkról, illetve számítógépen rögzített címlistánk van, amellyel percek alatt ellenőrizhető, hogy valóban mi végeztük-e el a munkát.

Egyetlen dolgot kell tudnia az ügyfélnek, mégpedig azt, hogy mikor történt a zárcsere, zárszerelés, amivel probléma adódott. Nagyon pontos nyilvántartást vezetünk, minden általunk elvégzett szolgáltatásról, így pontosan le tudjuk ellenőrizni, hogy mikor és melyik kollégánk szerelte a zárat. Ezért is hangsúlyozzuk még egyszer, hogy nagyon pontos és szigorú nyilvántartást vezetünk az összes elvégzett munkáról.

Nem egyszer előfordult már, hogy más cégek által elvégzett munka után próbálták ránk hárítani a garanciát. Lehet, hogy ez csupán azért volt, mert több zárszervizes telefonszáma is volt az ügyfélnek és nem emlékezett pontosan, hogy melyiket is hívta ki a helyszínre. Mi más munkája után nem vállalunk garanciális javítást! Ha az ügyfélnek megvan a számla, amit kiállítottunk, akkor megyünk, ha nincs, akkor csak díjazás ellenében tudunk szolgáltatást biztosítani.

Ha kell, egész évre visszamenőleg le tudjuk ellenőrizni a címeket, így pontosan tudjuk, hogy kinél és milyen címen végeztünk zárszerelési munkát. Más cégek által végzett, esetleg hibás munkák miatt azonban mi nem tartjuk a „hátunkat”, kizárólag a saját, garanciális munkánkat végezzük el díjmentesen.

Mottura zárak szerelése, cseréje

Ha a biztonságot tartjuk szem előtt, akkor Mottura zárcserére leginkább abban az esetben van szükség, amikor új lakásba költözünk, vagy ha elhagytuk a lakáskulcsot, azaz biztonsági okokból.

zükséges a zárat kicserélni abban az esetben is, amikor a Mottura trezorzár nem megfelelően vagy egyáltalán nem működik, és ezáltal válik aktuálissá a zárcserével egybekötött zárszerelés. Az is előfordulhat, hogy a hosszú évek során a sok használattól a zár működése már akadozik, és nem találja az utat az ajtótokba, vagy éppen beletört a kulcs.

A fent említett problémák mindenképpen szakmai tudást és tapasztalatot követelnek, mert a Mottura trezorzár belső szerkezete komplex, azaz összetett, így a zárszerkezet házi javítgatása egyáltalán nem ajánlott. A zárszerelő szakember minden esetben meg tudja mondani, hogy cserélni kell-e a zárat, vagy csak egy ajtóigazítás szükségeltetik. Mindenesetre egy 15 éves zárnál semmi sem biztos, bármi előfordulhat. Az alkatrészek a zárdobozban folyamatos használódás mellett bármikor megállhatnak és így nem nyílik az ajtó.

Mottura zárszerelés szakszerűen

A Mottura zárak szerelése cégünknél napközben, munkaidőben történik. Gyorsszervizként tevékenykedünk főként Budapesten, ügyeleti jelleggel hárítjuk el a Mottura zárakkal kapcsolatos problémákat. Legyen szó gyors zárcseréről, akut Mottura zárnyitásról, lamella-cseréről, helyszíni ajtóigazításról, szervizünk akár egy órán belül garantálja az ügyfélhez történő helyszíni kiszállást. Külön díjat ezért nem számolunk fel, csak a szolgáltatás árát kell megfizetni, amit a telefonos diszpécser kollégánk minden esetben előre közöl.

Kollégáink nagyfokú tapasztalattal rendelkeznek a Mottura zárak terén. Reggel 8 és este 20 óra között fogadjuk a hívásokat, telefonáljon bátran, mi segítünk a bajba jutottakon. Vállalunk zárszerelést, zár-karbantartást, teljes körű zárszerviz ellátást, korrekt áron, kiszállási díj nélkül, Budapest kerületeiben, rövid határidővel, akár egy órán belül is! Minden zárcsere szolgáltatásra garanciát vállalunk!

Bármilyen Mottura zárszereléssel kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvoslására cégünk szakemberei készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Az általunk beszerelt zárakra 12 hónapos garanciát biztosítunk! Kollégáinkat bármikor hívhatja Budapestről, vagy akár vidékről! Zárszerelés szolgáltatást rövid időn belül biztosítunk ügyfeleinknek!

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást az alábbi telefonszámokon:

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942.

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest