Mottura zárcsere

Mottura zárszerkezet csere

A Mottura biztonsági trezorzár zárcseréjére több okból kifolyólag is sor kerülhet. A leggyakrabban általában kulcselhagyás miatt, új lakásba költözéskor, vagy pedig a tönkrement, régi zárszerkezet miatt kerül sor a Mottura zárcserére.

Egy Mottura biztonsági zárszerkezet cseréje, amelyik tollas kulcsával négy fordulatra lehet zárni az ajtót és három irányba zár, nem egy egyszerű művelet. Semmiképpen ne kezdjenek bele ebbe a munkába, mert ez a feladat szaktudást és tapasztalatot igényel.

A Mottura biztonsági zárcsere menete a következőképpen történhet. A Mottura trezorzáraknak többnyire a fent említett, multi-point, azaz több ponton záródó, változata van a Magyarországon megtalálható ajtókba beszerelve. Ez annyit jelent, hogy három- vagy négy irányba tol ki hosszabbítható nyúlványokat a zárszerkezet. Ezen belül is három változat létezik.

  • Az egyik, amikor az ajtó éléből van a zárszerkezet behelyezve az ajtóba. Itt a fel- és lemenő rudazathoz csavart vagy szöget hegesztettek, hogy ez által a zárszerkezet behelyezésekor a szögek egy alátétbe/anyába csússzanak bele.
  • A másik változat az, amikor a zárdíszítő címke lecsavarozásakor a függőleges- vagy álló helyzetben lévő lamella-köteget három- vagy négy darab, ötös csavar kitekerésével ki tudjuk cserélni. Ennek kicserélése után a Mottura zárszerkezetet már egy másik kulcs működteti.
  • A harmadik változatnál az ajtó belső lapborítását kell eltávolítani. Itt a zárszerkezet rögzítése vagy szemből, vagy pedig a zárdoboz sarkain lévő szerelőnyílásokon keresztül van felül és alul felerősítve. Ez többnyire nagyobb lakóparkokban fordul elő és maguk a bejárati ajtók Olaszországban készültek. Ezek az ún. gyors-ajtók.

A Mottura zárszerkezet cserét minden esetben bízza hozzáértő szakemberre! Szakszervizünk egész évben végez Mottura zárcserét, helyszíni zárkódolást, régi, tönkrement zárak kicserélését, biztonságosabbá tételét. Budapesten külön kiszállási díjat nem kérünk a megrendelt Mottura zárszerkezet vagy zárcsere esetében. Minden esetben az ügyfél számára számlát állítunk ki a munka elvégeztével.

A Mottura zárcsere menete

A Mottura zárak cseréjét házilag ne kezdje el senki, mert minden munka során mind a mai napig mi is beleütközünk olyan nem várt helyzetekbe, amelyeket szaktudás és tapasztalat nélkül nem tudnánk a helyszínen orvosolni. Végeztesse velünk a Mottura ajtózár cseréjét! Gyors munkavégzés, egy órán belüli kiszállás, korrekt árak!

A Mottura zárcserét csak úgy tudjuk elvégezni, ha belülről levesszük az ajtólapot, lekötjük róla a fel- és lemenő rudazatokat, kiemeljük a központi trezorzárat, majd a helyére behelyezzük az új Mottura zárszerkezetet.

Összerakásnál figyelni kell arra, hogy a zár előtt lévő fúrásvédő mangánlapot visszategyük, valamint ügyelni kell arra is, hogy a felső – alsó rúd beakasztásakor a sasszeget vagy zégergyűrűt pont a helyére illesszük, nehogy az leugorjon a rudakról. Ha esetleg ez mégis megtörténik, akkor a rúd bele fog esni a tokba és nem nyílik ki az ajtó. Mielőtt visszahelyeznénk a belső borítást az ajtóra, mindenképp próbáljuk ki a zárszerkezetet, hogy mind a négy állásban megfelelően működik-e.

Ellenőrizzük továbbá az ajtó szigetelését is, (hungarocell, nikecell, üveggyapot) hogy az nem mozdult-e el valamerre, nincs-e az útjában valamilyen forgó alkatrésznek. Végezetül visszaszereljük a kilincscímke garnitúrát és a kitekintőt. Mindig le kell ellenőrizni a zárcsere végén, hogy a Mottura zárszerkezetet megfelelően működik-e, a bezáráskor nem szorul-e. Ezeket azért írjuk le ilyen részletesen, mert sokan azt gondolják, hogy olyan egyszerű egy Mottura zár cseréje, mint egy hagyományos zárbetét csere. Ne álljanak neki házilag, mert probléma lesz a csere után, ami pedig az ajtó nemnyílásához vezethet. Mi azért vagyunk, hogy a Mottura zárral rendelkező ügyfelek teljes szervizellátást kapjanak, ne kelljen nekik azzal foglalkozni, hogy zárszaküzletről zárszaküzletre mászkálva, a megfelelő Mottura zárakat beszerezzék és azokat kicseréljék.

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest

Mottura zárcsere Budapesten, Pest megyében és országszerte

Ha az idő elérkezett, a Mottura zárszerkezet bármilyen időpontban megadhatja magát. Azt az időt sem mi válasszuk meg, hogy mikor hagyjuk el a lakáskulcsunkat, illetve hogy mikor fogunk ott állni az ajtó előtt, és az nem nyílik majd.

Cégünk vállal nagytestű Mottura zárszerkezet cserét, nemcsak Budapest összes kerületében, és Pest megyében, hanem vidéken is!

Nem egyszer volt már szükség szaktudásunkra, megbízhatóságunkra és emberségünkre vidéki ügyfeleinknél, akik azóta is meleg szívvel emlegetnek minket!

A vidéki munkáknál mindenképpen kérünk egy fotót magáról a zárszerkezetről, ha benne van ajtóban, akkor az ajtó éléből kijövő tüskéiről rúdjairól, valamint a kulcsról.

Nem egyfajta Mottura négy rudas, nagytestű zárszerkezet van az ajtókba beszerelve. Ez alapján tudjuk 100 százalékban beazonosítani a zárszerkezet. Így konkrét, pontos és fix árat tudunk adni a vidéki szerelésre, majd időpont egyeztetés után, a zárcserét garanciálisan elvégezzük!

Mottura zárcsere esetén forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szakemberei készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére!

Mottura zárcsere szakszerűen, garanciával

Nagyon fontos a szakszerű munkavégzés, hiszen senki nem szereti a garanciális munkákat. Magyarországon sokan szeretnek spórolni, de a számla nélküli munkavégzés csak komplikációkhoz és még több kiadáshoz vezetnek. A számla a biztosíték a garanciára, arra, hogy nem tűnünk el, nincs titkolni valónk. A munkát mindig szakszerűen, pontosan elvégezzük, melyre bátran vállaljuk a garanciát, hiszen szakembereink jókora tapasztalattal rendelkeznek a Mottura zárcsere terén.

Nálunk az árak a földön járnak, nincs háromszoros szorzó az ügyfél felé. Próbálunk korrekt áron, kisebb haszonkulccsal dolgozni. Számunkra a Mottura zárcsere természetes, azért vagyunk és dolgozunk, hogy az ügyfélnek segítsünk. Telefonáljon bátran nekünk, mi vonalvégen vagyunk és fogadjuk hívását! Akár egy órán belül a helyszínre érkezünk és elkezdjük a kért szolgáltatást. Ez persze munkáin mennyiségétől függ.

Tegyen egy próbát és hívjon minket az alábbi telefonszámokon, és nem fog csalódni!

06-30-265-5531                                        06-70-770-2942

A régi, vagy rosszul beszerelt, esetleg rossz kulcsmásolatokkal működtetett Mottura zárak bármikor elromolhatnak, ilyenkor van szükség egy megbízható, leinformálható, budapesti zárszerviz cégre, aki garancia vállalása mellett dolgozik. Mi segítséget nyújtunk a kint vagy bent rekedt ügyfelek számára!

Amit nyújtunk: szakszerű Mottura zárcsere, Mottura zárak cseréje rövid határidővel, Mottura teljes körű zárszerviz, Mottura zárszerelés garanciával, Mottura zárcsere Budapest kerületeiben, Mottura zárcsere kiszállással.

Mottura zárcsere rövid határidővel, raktárkészletről

Mottura zárszerviz szolgáltatást biztosítunk minden budapesti ügyfelünk számára, akik valamilyen Mottura záras ajtóval rendelkeznek. Ez azért is fontos, mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan milyen bejárati ajtójuk is van. Az ajtózárat úgy lehet a legkönnyebben beazonosítani, ha megnézik, milyen felirat van a kulcsnak a fején. Amennyiben nem Erebbi, Silca vagy JMA a felirat, akkor könnyen beazonosítható a zár. Amennyiben azonban az előbb felsorolt márkák vannak a kulcson, úgy azok már másolatok. Ebben az esetben le kell fotózni a kulcsot és elküldeni nekünk e-mailben vagy üzenet formájában és mi segítünk a beazonosításban.

A hazai ajtókban lévő Mottura zárszerkezetek nagyrésze nekünk raktárkészleten van! Nem kell órákat vagy napokat várni a beszerzésükre! Ezért tudunk rövid határidővel és egyetlen kiszállással, kedvező áron Mottura zárcserét biztosítani ügyfeleinknek! A többszöri kiszállás idő- és pénzveszteség! Hívjon minket, ha profi zárszerelésre vágyik!

Elhagyta a Mottura kulcsát? Nem nyílik a zár? Hívjon bátran! Mi fogadjuk hívását! Egész évben szolgáltatunk, szervizelünk munkanapokon, legyen szó kulcselvesztésről, zármeghibásodásról, új lakásba költözésről. Nálunk nincsenek napszaktól függő felárak és egyéb nem várható kiadások! Cseréltessen velünk Mottura zárat, helyszíni munkavégzéssel dolgozunk, megbízható, leinformálható szakemberekkel!

Az általunk beszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát biztosítunk! Cégünk folyamatosan lépést tart a biztonsági trezorzárak, zárszerkezetek, zárrendszerek állandó fejlődésével, így bátran elmondhatjuk, hogy naprakészek vagyunk, bármilyen zárral kapcsolatos problémáról is van szó. Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást az alábbi telefonszámokon:

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest