Mottura zárcsere Budapest

Több mint 10 éve működő Mottura zárszervizünk  a Budapesten lévő Mottura zárakkal ellátott ajtókra specializálta magát. Mivel széles a paletta, ezért a sztenderd Mottura zárakból raktárkészletet tartunk, hogy az ügyfeleknek ne kelljen napokat, heteket várni a helyszíni zárcserére, illetve ebből kifolyólag, ne maradjon nyitva a bejárati ajtó.

Budapest minden kerületében vállalunk és végzünk garanciális, számlaképes Mottura zárcserét, legyen szó kistestű, többpontos vagy bármilyen egyéb Mottura gyártmányú olasz trezorzárról. A Mottura zárak közül hevederzárral, elektromos zárral és Mottura Champions zárbetétekkel nem foglalkozunk, ezekre más szerviz cég van specializálódva.

Az év minden munkanapján cserélünk Mottura trezorzárakat, helyszíni kiszállással, megrendelt munka esetén, kiszállási díj nélkül. A Mottura zárak zárcsere árai függnek a zárszerkezet típusától, méretétől, fajtájától, 38.000 Ft-tól 120.000 Ft-ig bezárólag.

Az elmúlt években nem merült fel soha semmilyen probléma az ügyfelek részéről. Mindig próbáltunk közös nevezőre jutni és a budapesti helyszínre érkezés előtt pontos árat mondani, hogy ne legyen félreértés. Fontos továbbá, hogy az ügyfél tudja, hogy ezek az olasz zárak  nagyon jó minőségűek, és a több tízezres árkategóriát képviselik.

Mottura szakszerviz vállalkozásunk Budapest különböző kerületeiben vállal Mottura zárcserét a nappali órákban, pár órán belüli helyszíni munkakezdéssel.

Az olasz Mottura zárak MABISZ minősítéssel rendelkeznek, így bátran ajánljuk ügyfeleinknek a már meglévő zár kicserélésére, vagy esetleg új zár beszerelésére. Ahhoz, hogy egy zárat kicseréljünk és pontosan beazonosítsuk, szoktuk kérni az ügyfél segítségét. A mai modern technikának köszönhetően, akár üzenet, akár email formájában tudnak nekünk fotót küldeni a szóban forgó Mottura zárról.

A zárcserével kapcsolatban csak úgy tudunk árat mondani, ha kellő információ birtokába jutunk a Mottura zárral kapcsolatban. Sokszor vannak félreértések, amelyeket szeretünk mindig elkerülni, hiszen nem egyfajta Mottura zár van jelen a magyar piacon.

A hosszú évek tapasztalata és profizmusa szervizvezetőnknek köszönhető, aki egy homályos képről, vagy egy kopott Mottura kulcsról is meg tudja állapítani, hogy milyen zárcseréről lesz szó. Budapesti Mottura zárcseréink során a lelkes, kedves ügyfelek különféle számokat szoktak nekünk bediktálni telefonon, amit a záron találnak, vagy valahonnan leolvasnak, na ezek a számok semmire nem jók, maximum gyártási számok. A gyártó soha nem tünteti fel a szerkezeten a típusszámot, sem a méretét.

Hívjon minket bátran, ha Budapesten lakik, és kulcselvesztés miatt zárat szeretne cseréltetni! Vállalunk továbbá meghibásodás miatti Mottura zárcserét, ajtónyitást, zárnyitást, helyszíni ajtóigazítást, szorulás, akadás esetén. Meleg szívvel ajánljuk partnerünket minden típusú Mottura kulcs másolására.

Helyszíni zárcsere Budapesten, gyorsan, szakszerűen a Zár Zorro Serrature Kft-től! Hívja ügyfélszolgálatunkat a hibajelenség legelső észleltével, mi megpróbálunk minél rövidebb időn belül segíteni mindenkinek!

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest