Mottura szerviz

Mottura szervizünk biztonsági ajtózárakkal, rácsokban lévő zárakkal, zárbetétekkel foglalkozik, tevékenykedik, Budapesten, ügyeleti jelleggel, gyors helyszíni kiszállással, jól felszerelt, új szervizautókkal, kitűnő szaktudású, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberekkel.

Szervizünkkel végzünk Mottura zárcserét, kulcselvesztés, zármeghibásodás esetén, műszaki Mottura ajtózár nyitást – meghibásodás, vagy lakáskulcs elvesztés miatt, Mottura zárbetét cserét, cserélhető lamellás zárak cseréjét, Mottura ajtóigazítást, beállítást, rövid határidővel, garanciával, korrekt áron.

Akik Mottura szervizszolgáltatást rendelnek tőlünk, azok a legjobb helyen járnak, hiszen sokéves tapasztalat áll a hátunk mögött. Ismerjük a magyar piacon lévő Mottura biztonsági zárakat, Mottura bejárati ajtókat. Naprakész szaktudással rendelkezünk, követjük a fejlesztéseket, ügyelünk ügyfeleink kellő biztonságára.

Azok az ügyfelek, akik Mottura bejárati ajtóval rendelkeznek, azok nyugodtan alhatnak, mert a Mottura, régen is és most is, nagyon odafigyel a minőségre és a biztonsági tényezőkre.

Mottura szervizhálózatunk úgy van kiépítve, hogy az ügyfeleink ne szenvedjenek semmiben hiányt, ha azonnali zárcserére, zárnyitásra, zárjavításra van szükségük. Minden Magyarországon forgalomban lévő Mottura zárból raktárkészletet tartunk, így egy zárcserét, akár 1-2 órán belül a helyszínen megoldunk.

A Mottura biztonsági ajtók igencsak körültekintő szerviz szolgáltatást igényelnek meg, mert speciálisan kialakított zárszerkezetük komoly szakértelmet és szerszámozottságot igényel. Így házilag nem érdemes ennek nekilátni, mindig keressen Mottura szerviz szolgáltatót!

Mottura szervizünk nemcsak Budapesten végez zárszerviz szolgáltatást, hanem Pest megyében is, pl. Szentendre, Pomáz, Dunakeszi, Érd, Budaörs, is vállalunk munkát. Illetve, mivel vidéken is vannak Mottura zárral ellátott ajtók, rácsok, így igény szerint, előre egyeztetett időpontban és külön kiszállási díjjal szervizelünk bárhol az országban.

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, zárcsere, zárcsere budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, zárcsere, zárcsere budapest

Ha nem tudja eldönteni, hogy milyen Mottura zár van az ajtóban, rácsban, akkor küldjön egy fotót az ajtó éléről! A zár rúdjainak elhelyezkedése és formája alapján mi be tudjuk azonosítani magát zárszerkezetet. Ha nem nyílik az ajtó, fotózza le a kulcsot és küldje el azt nekünk. Ez is segíthet a beazonosításban.

Mottura szervizünk elérhető minden munkanapon, reggel 8 és este 20 óra között! Hívjon minket, ha probléma lenne a Mottura zárral, mi készséggel és tapasztalattal, valamint hozzáértő szakemberekkel állunk rendelkezésére! Megpróbálunk a lehető rövidebb idő alatt ügyfeleink segítségére sietni!

A mai, rohanó világban, tapasztalatból tudjuk, hogy mindenkinek azonnal kell minden, és türelmetlen mindenki. Mi ezt tiszteletben tartjuk. Ám szervizszolgáltatóként abba a játékba nem megyünk bele, hogy az ügyfél által megadott fél órán belül a helyszínre érkezzünk, és velünk együtt még három másik cég, akiket az ügyfél kihívott még. Ilyen típusú munkát mi inkább el sem vállalunk.

Mottura zárszerviz Budapest

Nagyon sok ügyfélnek segítettünk már Budapesten vagy a környező agglomerációban Mottura zárnyitással és komplett zárcserével kapcsolatban. Ezért is tartunk készenléti ügyeletet, hogy ha bárkinek sürgősségi ajtónyitási vagy zárnyitási problémája akad, tudjon kihez fordulni. Így nem kell kint a hidegben vagy melegben az ajtó előtt órákat várakozni. Mottura zárszervizünk gyorsan, hatékonyan, korrekt áron, kiszállási díj nélkül cserél, szerel zárat! Minden esetben számlát adunk az ügyfél számára. Legyen szó kedd reggelről vagy péntek estéről, mi senkit nem várakoztatunk meg órákig! Akár egy órán belüli érkezéssel biztosítjuk a Mottura szervizellátást!

Helyszíni zárszerviz szolgáltatással, szakszerű munkavégzéssel dolgozunk! Jól felszerelt szervizautónk, nagy készletű zár-raktárunk minden problémára megoldást kínál!

A Mottura zárszerviz árai, a zártípustól függően, különbözőek lehetnek. Árszabásunk mindig egyedi. Nincs két egyforma munka. Az egyik Budapesten van, a másik Szentendrén, a harmadik egy lamellaköteg csere, a negyedik pedig egy trezorzár csere. Mindegyiknek más és más a díjszabása.

Árainkról és Mottura zárjainkról érdeklődjön a következő telefonszámokon:

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

Vagy küldjön e-mailt a zarszerviz365@gmail.com e-mail címre.

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, zárcsere, zárcsere budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, zárcsere, zárcsere budapest