Mottura zárak cseréje

A betörési statisztikákat alapul véve, sajnos a magyar, de főként a budapesti lakosok, még mindig nem költenek kellő összeget lakásuk védelmére, pedig ez nagyon fontos dolog. A munkahely után a legtöbb időt otthon töltjük, itt vannak a megszokott tárgyaink, értékeink és szeretett családtagjaink, akikkel esténként és a hétvégeken otthon tartózkodunk. Egy rosszul megvédett bejárati ajtó könnyű célpont a betörő számára a zsákmány megszerzéséért. Több mint 10 éves tapasztalat az, hogy bizony minden esetben a könnyebben védett bejárati ajtót választják. Ha az Ön ajtója mellet van egy erősebben védett, bizony Önhöz fognak bemenni!

Tovább olvasom >>

Miért ilyen „drága“ a Mottura zárcsere?

Szakmai szempontból, mi nagyon sokszor elcsodálkozunk azon, amikor az ügyfelek abszolút nincsenek tisztában egy trezorzárral ellátott ajtó értékével kapcsolatban. Mint semmi sem ebben a világban, a jó minőségű Mottura zárszerkezetek sem működnek örökké, néha cserére szorulnak. Vannak azonban olyan ügyfelek, akik majdnem szívrohamot kapnak a zárcsere költségének hallatán, és igencsak butaságokat gondolnak, mely gondolatoknak hangot is adnak. Nekik készítettük mai írásunkat, kérem olvassák tovább, hogy megtudják, milyen „kincs“ is van a kezükben!

Tovább olvasom >>

Hogyan azonosítható be az ajtóban lévő trezorzár?

A biztonsági bejárati ajtóban lévő trezorzárakat illetően sokszor nincsenek képben az ügyfelek, ami nem is baj. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Sőt, sokszor még magát az ajtót is nehezen azonosítják be, hiszen sokszor mondják a kínai ajtóra, hogy acélajtó, a PVC ajtóra, hogy kínai ajtó, az egyszerű ajtóra, hogy Mul-T-Lock ajtó. Mai írásunk ebben ad támpontokat az olvasóknak.

Tovább olvasom >>

Mottura zárak

A legnépszerűbb zárak egyike az olaszok által gyártott és forgalmazott Mottura biztonsági zárak. Magyarországon igen népszerű, több ezer nagytestű és kistestű zárszerkezet került forgalomba, beszerelésre bejárati ajtókba, amelyek nyújtják a védelmet a lakás számára.

Tovább olvasom >>