Mottura ajtónyitás, Mottura zárnyitás

Cégünk vállalja a Mottura biztonsági zárral ellátott ajtók, garantáltan sérülésmentes nyitását. A félreértések elkerülése végett tisztáznánk, hogy a sérülés-, rongálás mentesség az az ajtóra vonatkozik, soha nem a zárra, zárszerkezetre! Hívjon minket az alábbi telefonszámokon, mi fogadjuk hívását - Mottura zárnyitás szakszerűen: 06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

Az alábbiakban részletezzük milyen esetekben és milyen okok miatt kerülhet sor a Mottura zár nyitására.

Egy ilyen biztonsági zárral ellátott ajtó esetében nagyon fontos a szakmai tudás és a zárszerkezet alapos ismerete. Ajánljuk, hogy komoly biztonsági ajtók esetében ne a Google hirdetéseiből válasszanak szakembert, mert ott csak az általános hirdetések vannak, és olyanok is hirdetik ott magukat, akik még életükben nem találkoztak Mottura trezorzárral, nemhogy ismernék a zár szerkezetét.

Becsapódott ajtónyitás sérülésmentesen

Ha a Mottura biztonsági zárral felszerelt ajtó becsapódik mögöttünk, akkor beszélünk becsapódott ajtónyitásról, vagy kizáródásról. Cégünk vállalja a becsapódott ajtók nyitását, garantáltan sérülés- és rongálásmentesen! Ez alatt azt értjük, hogy az ajtónyitás során nem fog sérülni sem az ajtó, sem pedig a zárszerkezet!

Az ajtóbecsapódás, vagy más néven kizáródás akkor fordulhat elő, ha az ajtón kívül gomb van és nincs nálunk a kulcs, mert az általában belülről van benne a zárban, vagy a lakásban maradt. Sok ügyfelünk kért a biztonsági bejárati ajtajára kívülre gombot, mert úgy gondolták, az biztonságosabb, mert akkor nem kell mindig belülről ráfordítani a kulcsot, társasházról lévén szó.

Ilyenkor mindig felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez „veszélyes”, mert ha véletlenül becsapódik az ajtó, akkor az illető ki fogja zárni magát a lakásból. Mindenképpen érdemes a zárnyitáshoz szakképzett zárszakember kollégát hívni, főleg a Mottura biztonsági ajtó estében. A „majd én megpróbálom” típusú, szomszédokkal összefogott, házi barkács művelet nem szokott célra vezetni, és ha megrongálódik a biztonsági ajtó, akkor annak a javítása (legrosszabb esetben cseréje) sokkal többe fog kerülni, mintha szakembert hívtak volna.

Ne bízza kóklerre a Mottura zár nyitását, ránk számíthat, hívjon minket! Szakszerűen, roncsolásmentesen végezzük a becsapódott ajtó nyitását! Célszerszámokkal, magas szintű zárszakértő kollégákkal, gyors, helyszíni munkavégzéssel várjuk hívását! Egy ilyen becsapódott ajtó nyitása Budapest területén 16.000 Ft. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel!

Visszatérve a gombot rendelő ügyfeleinkhez, az a tapasztalatunk, hogy tíz esetből kilencszer fordul elő, hogy kilincshez szokott kliensünk mögött becsapódik az ajtó és mire észbe kap, már késő. Kizáródott a saját lakásából. Tipp – ötlet – tanács: Akiknek cilinderbetétes, kívül gombos ajtaja van, azoknak javasoljuk a vészfunkciós zárbetét használatát. Ez annyit jelent, hogy ha belülről benne van a zárban a kulcs, akkor kívülről egy másikkal ki lehet azt nyitni. Érdemes továbbá valamelyik közelben lakó rokonnál egy pótkulcsot elhelyezni.

A fent leírt eseteknek a megoldása egyébként nagyon egyszerű, mert ha a Mottura biztonsági zárakat zárszerelő szakemberre bízza, akkor ő fúrás nélkül, egy egyszerű műanyag célszerszám vagy egy drót segítségével nagyon rövid időn belül képes azt kinyitni anélkül, hogy az ajtó vagy a zár megrongálódna.

Persze, kivételek, mint mindenhol, itt is akadnak. Találkoztunk már olyan ajtókkal, amelyek annyira szorultak, hogy nem jutott elég hely a célszerszám ajtó és tok közé juttatására. Ilyen esetben mindig a helyszínen dolgozó kolléga leleményességére van bízva a dolog. Minden esetben elmondjuk az ügyfélnek, hogy hogyan tudjuk kinyitni az ajtót, tehát az ügyfélnek döntési joga van, hogy mi legyen az ajtózárral.

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest

Szakszerű Mottura
zárszerviz

06-30-265-5531

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest

Garanciális Mottura
zárcsere Budapesten!

06-70-770-2942

Mottura zárnyitás elhagyott kulcs esetén

A Mottura zárakat fúrni akkor kell, ha az ajtó be van zárva és nincs nálunk a kulcs. Ilyen esetekkel szintén rendszeresen találkozunk. Például valaki elhagyta a kulcsát, vagy ellopták tőle, elvesztette vagy valakinek kölcsönadta, aki nem adta vissza. Ilyenkor muszáj megfúrni a zárbetétet vagy zárszerkezetet, amit ezután ki kell cserélni, de az ajtó épségben marad. Javasoljuk, hogy kérdezzenek rá a zárnyitást végző kollégánál, hogy fog-e sérülni az ajtó. Ha a válasz igen, akkor inkább hívjanak valaki mást, mert egy ajtó pótlása drága mulatság lehet! A Mottura zárak nyitását cégünk kulcselvesztés esetén, kulcs hiányában, csakis a zár ún. megrongálásával végzi. Ebben az esetben az ajtó nem sérül. Próbáljuk a zártakaró címke alatt elvégezni a fúrást, így a zárcsere után, a címke visszaszerelésével szinte semmi nem látszik majd.

Cégünk nem használ flexet, vagy egyéb feszítőszerszámokat az ajtónyitáshoz, erre van más megoldás. Nem jó dolog, ha egy szakember ilyen módszerhez folyamodik, nem szerencsés ilyenkor az ajtót vele kinyittatni. Az ajtót kizárólag úgy szabad kinyitni, hogy magának az ajtónak ne essen semmi baja, maximum a zárat, zárszerkezetet lehet tönkretenni, mert azok cseréje a nyitás után azonnal és könnyen megoldható. Egy ajtócsere már nem. Minden esetben tájékozódjon a zárszerviz cégek árairól, zárjairól, illetve a zárnyitás során alkalmazott eljárásokról! Egy ajtónyitás miatt ne kelljen ajtót cserélni!

Zárszerviz cégünk vállalja kulcselvesztés miatti zárak szakszerű, helyszíni nyitását, Budapesten és Pest megyében! Árainkról tájékozódjon telefonszámainkon:

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

Elromlott zár miatti Mottura zárnyitás

Mottura zárnyitásról beszélünk abban az esetben is, ha a biztonsági trezorzár elromlott vagy pedig beletört a kulcs. Indokolt ilyenkor is zárnyitó szakemberhez fordulni, mert lehetséges, hogy újfent több kárt okozunk magunknak, mint hasznot. Nagyon könnyen roncsolódhat mind a biztonsági ajtó, mind az ajtó takaróléce, vagy akár maga a zárszerkezet is. Egy zárszakértő kolléga ezeket a hibákat könnyen el tudja kerülni és a pénztárcánknak legmegfelelőbb megoldást tudja kínálni. Kérjenek bátran telefonon segítséget, tanácsot, ha nem biztosak a dolgukban!

Előfordulnak olyan extrém esetek is, mikor a zárszerkezet annyira szétesik, hogy a zárnyitás kis sérüléseket vonhat maga után - a tokon vagy az ajtólapon -, de kollégánk ezt a helyszínen minden esetben előre közli az ügyféllel. A zár szétesésének tipikus jele a logó kilincs, mert ilyenkor beesik a tokba a zár nyelve.

A legtöbb eset, ami meghibásodásból adódik, az megelőzhető lenne, ha időben a Mottura zárszervizhez fordulnának. A szerelő megigazítja az akadozó ajtózárat, szükség esetén pedig beállítja az ajtót a tökéletes záródáshoz! Még így is mondhatjuk azt, hogy az esetek nagy részében fúrás nélkül ki tudjuk nyitni a zárat, viszont a zárcsere általában már nem kerülhető el. Árainkról tájékozódjon telefonszámainkon!

Ha Mottura zárnyitásra, ajtónyitásra van szüksége, forduljon hozzánk! Cégünk szakemberei a folyamatos képzésnek köszönhetően naprakész információval rendelkeznek minden Mottura típusú zárszerkezetről. Cégünk teljes körű, egy éves garanciát vállal minden általunk beszerelt Mottura trezorzárra, zárszerkezetre. Budapesten és vidéken előre egyeztetett időponttal és fix árakkal dolgozunk.

Hívjon minket a 06-30-265-5531 vagy a 06-70-770-2942 telefonszámokon!

mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
mottura, mottura zár, mottura zárcsere, mottura Budapest, mottura zár Budapest, mottura zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest